IPTV

КАК ДА ТЕСТВАТЕ УСЛУГАТА БЕЗПЛАТНО?

 

1.Ако имате следните модели телевизори можете да тествате услугата безплатно в рамките на 1 месец, за да се уверите, че Ви харесва:

 Телевизори с AndroidTV или Android

SONY – с операционна система AndroidTV

PHILIPS – с операционна система AndroidTV (частична поддръжка, постоянно подобрявана)

CROWN – с операционна система Android

JVC – с операционна система Android

SANG – с операционна система Android

SHARP – с операционна система Android

TOSHIBA – с операционна система Android

TELEFUNKEN – с операционна система Android

или друг телевизор с операционна система AndroidTV или Android(при ОС Android инсталацията се прави с USB Flash у-во с приложението по-долу в страницата).

  • Влезте в PLAY STORE play-google или Samsung Smart Hub play-hub през менюто на телевизора.
  • Използвайте функцията за търсене, напишете “Smart HDTVи инсталирайте приложението.
  •  
  • След инсталацията и стартиране, в рамките на 1 минута услугата ще се активира и в продължение на 1 (един) месец ще гледате безплатно ВСИЧКИ КАНАЛИ.

  достъпно в    .
За телевизори с платформа: webOSTV 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 (модели от 2016, 2017, 2018, 2019 и 2020).

Приложението е с някои ограничения, поискани от LG:
1) По време на първоначалната тестова активация не са достъпни всички канали. След заплащане в нашият магазин, пакетите с включените канали са достъпни.
2) LG не позволяват 18+ съдържание и затова то е премахнато/скрито/недостъпно – това е тяхна политика. Не можем да го разрешим без да предизвикаме сваляне на приложението от LG Content Store.

Забележка: Ако нямате магазин “LG Content Store”, а имате “LG Smart World” – телевизорът ви е стар модел, с NetCast (Linux) и не се поддържа.


Забележка за телевизори: Преди 2015г. производителите на телевизори не интегрират мощни процесори за работа на приложенията. След 2016г. производители започват да интегрират многоядрени процесори, които ВЕЧЕ могат да се справят с IPTV и UX съдържание. Нашата система е създадена да използва тези нови процесори и затова на стари телевизори или не работи (2014г или по-стари модели) или е бавна (2015 и понякога 2016г нисък клас модели). Моля, имайте това в предвид!

КАКВА СКОРОСТ НА ИНТЕРНЕТ Е НЕОБХОДИМА?

 

В зависимост от това, кой ТВ канал гледате, трябват ви различни постоянни, стабилни, без флуктоации скорости. При SD каналите е необходимо и достатъчно 5 Mbps (мегабита в секунда). При HD каналите ви е нужна скорост поне 15 Mbps (мегабита в секунда). Ние препоръчваме скорост от 20 Mbps (мегабита в секунда).При UHD 4K каналите ви е нужна скорост поне 25 Mbps (мегабита в секунда). Ние препоръчваме скорост от 30 Mbps (мегабита в секунда).

Speed SD=5Mbps HD=20Mbps

Вие може да проверите доколко е стабилна скоростта ви на адрес:speedtest  или nPerf. Скоростта до нас можете да тествате на адрес: Тест на скорост.

При проблеми с качеството на ТВ каналите, моля, първо проверявайте дали нямате проблем със скоростта или стабилността на вашият Интернет достъп.

 

Не препоръчваме използването на WiFi (безжична връзка) и не поемаме гаранция, че няма да накъсва или пикселизира.

Телевизията е услуга в реално време и е чувствителна към промени в скоростта, дори за кратки периоди (части от секундата).